EVA 022768

EVA 022768

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További EVA termékek: EVA Konyhai grill

Cloer 6410 Konyhai grill 22 990 Ft-tól Cloer 6410 Steba VG 90 Konyhai grill 32 990 Ft-tól Steba VG 90 Steba RC 58 Konyhai grill 42 990 Ft-tól Steba RC 58 Steba RC 48 Konyhai grill 34 390 Ft Steba RC 48

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Teljesítmény 1200 W

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Hogyan is tudunk egy jó hangulatot csinálni egy baráti összejövetelen? Legyen az akár a kertben, vagy az otthonunkban rossz idő esetén, az EVA Cortina Raclette és köves grill sütőjével biztos sikert fogunk aratni. Ez a grillsütő kényelmesen, és biztonságosan elfér akár az ebédlőasztalon is. S hogy mi garantálja a jó hangulatot? Üljük körbe a grillsütőt, s készítsük el saját magunk a kedvenc ételeinket. De mivel ez nem csak egy grillsütő, hanem Raclette sütő is, így akár 8-an is elkészíthetjük az ételeinket egyszerre. A sütő alsó részén mindenki saját maga ízlése szerint készítheti el kedvenc ételét, míg a felső részen sütögethetünk zöldséget, húst, vagy akár tengeri herkentyűket. Összegezve, az EVA Cortina Raclette és köves grill sütője összehozza a legjobb társaságokat is.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.