Klarstein 10034138

Ajánlataink a termékre

 

Klarstein Fonduelette, raclette grill fonduevel, 1350 W, 1 l, Ø 38 cm, 8 személyre (GQ6-Fonduelette) (GQ6-Fonduelette)

32 542 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
klarstein.hu
 

Klarstein Fonduelette, raclette grill fonduevel, 1350 W, 1 l, Ø 38 cm, 8 személyre (GQ6-Fonduelette) (GQ6-Fonduelette)

32 542 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
electronic-star.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 32 542 Ft

További termékek a kategóriából

További Klarstein termékek: Klarstein Konyhai grill

Cloer 6410 Konyhai grill 22 990 Ft-tól Cloer 6410 Steba VG 90 Konyhai grill 18 390 Ft-tól Steba VG 90 Amicorn AP-100 Konyhai grill 21 990 Ft Amicorn AP-100 Steba RC 28 (63.28.00) Konyhai grill 29 390 Ft-tól Steba RC 28 (63.28.00)
Termékleírás
Teljesítmény 1350 W

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Minden a jó ételekről szól: raclette grill és fondü A Klarstein Fonduelette két lehetőséget egyesít a finom étkezéshez egy készülékben A tapadásmentes felületű Raclette serpenyők gyorsan és egyszerűen megtölthetők egyedi ötletekkel, majd igazi finomsággá varázsolhatók a raclette grill. Amíg a serpenyőkben sülnek a sajtok és a zöldségek, köretként kenyeret piríthatunk, felettük pedig húst és halat grillezhetünk, a 38 cm átmérőjű grilltartozékon. Ennek a sokoldalú szerkezetnek a középpontjában egy literes fondü edény áll. A kiváló sajtos mártogatós kenyérrel vagy az édes csokoládéfondü gyümölccsel bővíti a kulináris ízélményt. A praktikus burkolat 8 rozsdamentes acél fondüvillát tart a megkülönböztetés érdekében színkóddal ellátott pozíciókban. Az 1350 W-os fűtőteljesítmény biztosítja a Fonduelette készülék gyors felfűtését, amely a termosztát segítségével folyamatosan állítható. Annak érdekében, hogy senki ne égesse meg az ujját a Klarstein Fonduelette-en, minden serpenyőt és fondüvillát hőálló fogantyúval szereltek fel. A beépített fény jelzi, hogy a készülék éppen be van-e kapcsolva vagy ki van kapcsolva. A kivehető grilllapok és fondü részek megkönnyítik a készülék tisztítását Sokoldalú eszköz a baráti és családtagok változatos és kiadós étkezéséhez: a raclette grill és fondü fonduelette a Klarsteintől. A legnagyobb előnyök: Ízletes alkotások: az 1 literes fondü edénynek és a 8 rozsdamentes acél fondü villának köszönhetően Tökéletesen grillezett: 8 db tapadásmentes felületű raclette serpenyővel és egy 38 cm átmérőjű grilllappal Egyszerű kezelés: folyamatosan állítható termosztát beépített jelzőlámpával Gyors felfűtés: az 1350 W teljesítménynek köszönhetően A csomag mindent tartalmaz, amire szüksége van: 8 raclette serpenyőt, 8 rozsdamentes acél fondü villát és egy 1 literes fondü edényt Csomag tartalma: 1x készülék 1 x grill rögzítés 1 x fondü edény 8x raclette serpenyő 8 x rozsdamentes acél raclette villa Német felhasználói kézikönyv (más nyelvek: angol, spanyol, francia, olasz)

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.