Unold 8555 Contact Grill

Unold 8555 Contact Grill

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Unold termékek: Unold Konyhai grill

Rohnson R 250 Konyhai grill 29 490 Ft-tól Rohnson R 250 Steba PG 4.4 Konyhai grill 56 500 Ft-tól Steba PG 4.4 Steba PG 4.3 Konyhai grill 79 990 Ft-tól Steba PG 4.3 Clatronic BQ-2977 Konyhai grill 9 990 Ft-tól Clatronic BQ-2977

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Teljesítmény 2100 W

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Kontakt grill, ezüst színű, Unold 8555

Grillezés és átsütés
2 megfordítható, tapadásmentes bevonattal ellátott grillező és sütő tálca
Teljesítmény: 2100 W

Grillezés a legjobb oldalon - az Unold® kontakt grill ezt lehetővé teszi. Azt hogy felül és alul, érintkezéssel vagy anélkül, csak az dönti el, hogy mihez van kedvünk. És ha jól átsütve szereti, akkor sem fog csalódni. A kolbászsütésbe is bátran belevághat ezzel a magabiztosan sokoldalú eszközzel. A felső- és az alsó sütő 2 termosztáttal külön, fokozatmentesen szabályozható. A két forgatható öntvény grillező és sütő tálca nagy felülettel rendelkezik és mosogatógépben tisztítható. És ha vastagabb lenne a hús: a felső rész magassága állítható.

Jellemzők:
Kontaktgrill · forgatható · bordázott · sima · kivehető · Grillező felület: 33x24cm · Tapadásmentes bevonat · Kihajtható barbeque grillhez · Zárható magasság állítás · Átsütés funkció · Különválasztott hőmérséklet szabályozó (fent/lent) · Hőmérsékletszabályozó · Ellenőrző lámpa.

Műszaki adatok:
Grillező felület (hosszúság): 240 mm · Grillező felület (szélesség): 330 mm · Kivitel (grill): Elektromos · Konyhagép jellemzők: Manuális hőmérséklet beállítással · Konyhai készülék típus: Kontakt grill · Méret, hossz: 323 mm · Méret, magasság: 140 mm · Méret, szélesség: 385 mm · Szín: Nemesacél, Fekete · Teljesítmény: 2000 W

Szállítás tartalma:
Kontaktgrill , Használati útmutató.



Így is ismerheti: 8555ContactGrill

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.